Hieronder kan je meer info vinden over de inhoud van onze lessen

Unwind & release / maandag 19u-20u

 

In deze les zal je d.m.v. zachte bewegingen en yoga-poses jouw lichaam goed leren aanvoelen en je eigen grenzen leren respecteren. We laten onze adem ons eigen ritme bepalen en gaan bewust vertragen. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ideaal voor wie mag leren om het wat rustiger aan te doen en nood heeft aan een bewust vertraag-moment.

 

Lesgever: Sofie Sterken

Breathe & Grow / maandag 20u30-21u30

In de les 'Breathe & Grow' komen zelfontdekking, bewustzijn en ademhaling samen in een krachtig uur diepzielduiken. Deze les biedt verschillende meditatieve oefeningen en ademwerk aan, allemaal ontworpen om je dichter bij jezelf te brengen. Ga op een reis van innerlijke groei en empowerment.

Lesgever: Sofie Sterken

Power Flow / dinsdag 19u15-20u15

In deze dynamische en energieke les combineren we de krachtige bewegingen van Vinyasa Yoga en Ashtanga Yoga. Laat je meeslepen door de stroom van je adem terwijl je je lichaam uitdaagt en versterkt. Ontdek de perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit terwijl je jezelf naar nieuwe hoogten brengt.

Lesgever: Anke Graulus

Yin & Inner Peace / dinsdag 20u30-21u30

Tijdens deze les worden zachte, vloeiende bewegingen harmonieus afgewisseld met diepgaande Yin-elementen. Laat de wereld om je heen achter en omarm een moment van diepe ontspanning en balans. Ontdek de helende kracht van langzame en diepe stretches, die je uitnodigen om te luisteren naar je lichaam en geest. In deze les draait alles om tot rust komen, loslaten en het vinden van innerlijke harmonie. Verlaat de mat vernieuwd, verfrist en in balans.

Lesgever: Anke Graulus

Rise & Flow / woensdag 9u30-10u30

 

In deze les kan je rustig jouw lichaam laten ontwaken door de zachte yoga en stretchoefeningen die worden aangeboden. Dit doen we in combinatie met bewuste ademhaling. Een ideale manier om je dag te starten. Je lichaam, spieren en geest zijn je meteen dankbaar!

 

Lesgever: Sofie Sterken

Womb Wisdom / woensdag 10u45-11u45

In de les 'Womb Wisdom' leer jij om je vrouwelijkheid te omarmen en een dieper begrip van je eigen cyclus te ontwikkelen. Deze les is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, evenals voor vrouwen die zwanger zijn of zijn geweest (post-partum). Ontdek de kracht van je vrouwelijke energie terwijl we samen bewegen, ademen en verbinden. Leer om in harmonie te zijn met je lichaam en je cyclische natuur te vieren. Ga tijdens deze les aan de slag met je eigen 'wisdom' en maak een reis naar zelfontdekking en empowerment.

Lesgever: Sofie Sterken

Sunset Power Flow / woensdag 19u-20u

In deze les worden elementen uit de Vinyasa Yoga gecombineerd met krachtoefeningen en een heerlijke ontspanning. Voel de energie stromen terwijl we dynamische flows en versterkende oefeningen combineren, gevolgd door een rustgevende ontspanning. Kom en sluit de dag krachtig af in deze les.

Lesgever: Charlotte Moerman

Detox Yoga / woensdag 20u15-21u15

 

In deze lessen werken we op onze middenlijn, de verbinding tussen hoofd, hart & hara. Dit heeft een gunstige invloed op al onze lichaamssystemen. We stimuleren de doorstroming in alle energiebanen, trainen onszelf om te zakken uit ons hoofd in ons lichaam en ervaren weer peace of mind. We detoxen lichaam en geest en worden weer soepel en flexibel. In deze les leggen we de fundering voor een goede gezondheid.

 

Lesgever: Marjan Ledent

Zen Friday Mornings / vrijdag 9u30-10u30

Stap deze les binnen en ervaar een wereld van zachtheid en ontspanning, waar de vrijdagochtend niet alleen het einde van de werkweek markeert, maar ook het begin van een verkwikkend weekend. In deze lessen nodigen we je uit om te vertragen, diep adem te halen en je te laten leiden door de rustgevende stroom van yin yoga. Elke houding wordt met zorg begeleid om spanning los te laten, flexibiliteit te vergroten en een diep gevoel van welzijn te cultiveren. Laat de hectiek van de werkweek achter je en omarm deze les op vrijdagochtend als een kans om in jezelf te investeren, met de helende kracht van zachte yin yoga.

In deze les zullen rustgevende houdingen langdurig aangehouden worden, jouw flexibiliteit wordt bevorderd en er ontstaat een zachte stretch in jouw lichaam in tegenstelling tot dynamischere yogavormen. Deze les heeft als doel om innerlijke rust te bevorderen en jouw gewrichtsmobiliteit en welzijn te verbeteren.

Lesgever: Kathleen Vanbets

60+ Zen & Zacht / vrijdag 10u45-11u45

Deze les is speciaal ontworpen voor iedereen die 60 jaar of ouder is. Tijdens deze yogales staat een zachte benadering, waarbij het accent ligt op welzijn boven prestatie centraal. Samen streven we ernaar de beweeglijkheid van jouw lichaam te vergroten en rust en balans te vinden voor lichaam en geest. Ontdek hoe fijn het is om soepel en in flow te bewegen, verbeter jouw mobiliteit en reduceer pijn tijdens deze les.

In onze 60+ Zen & Zacht Yogales combineren we zachte Yin en Flow Yoga. Er zullen dus rustgevende yogahoudingen met elkaar afgewisseld worden in flow. Deze les is bedoeld om diepe ontspanning in jouw lichaam te ervaren, soepelheid te genereren en de energiecirculatie te stimuleren. Onze toegewijde yogadocent biedt niet alleen begeleiding, maar ondersteunt ook op zorgvuldige wijze, met speciale aandacht voor individuele behoeften en het respecteren van eventuele fysieke kwaaltjes. Alles is welkom in deze yogales.

Lesgever: Kathleen Vanbets

Sunrise Flow / zondag 10u-11u

Begin je dag met een stroom van houdingen door de opkomende zon te begroeten en je energie te laten ontwaken. Deze dynamische maar zachte yogales combineert ademhaling, beweging en mindfulness om je te helpen de dag vol positieve energie te beginnen. Laat je lichaam bewust ontwaken en breng balans in jezelf. Deze zondagochtend Flow Yoga-sessie is een perfecte manier om je zondag energiek maar toch mild te starten en jezelf voor te bereiden op een stralende dag.

Lesgever: Lode D'Olivier

Yin & Hatha Yoga Blend / zondag 11u15-12u15

Onze zondagochtend ‘Yin & Hatha yoga blend’-les is een verkwikkende samensmelting van rustgevende yin yoga en de krachtige, traditionele houdingen van hatha yoga. In deze les zullen we de tijd nemen om in elke houding bewust te ademen, waardoor je de gelegenheid krijgt om niet alleen je lichaam, maar ook je geest te kalmeren. De rustige, meditatieve benadering van yin yoga wordt verweven met de stabiliserende en versterkende elementen van hatha yoga, wat resulteert in een gebalanceerde practice die geschikt is voor alle niveaus.

Laat deze zondagochtend dienen als een heerlijke overgang van rust naar activiteit, waarbij je jezelf toestaat om diep te ontspannen, spanningen los te laten en jezelf op te laden voor de nieuwe week die voor je ligt.

Lesgever: Lode D'Olivier

Gentle Flow / zondag 10u15-11u15

Een dynamische yogales op een rustig tempo waar verbinding met het lichaam en de adem centraal staan.
Via een zachte, rustige flow brengen we onszelf in beweging richting een centrale pose die zowel mentale focus als fysieke balans stimuleert.
Er is ruimte om verschillende variaties en benaderingen van de houdingen te verkennen, zodat je tot een authentieke expressie van jezelf kan komen - afgestemd op jouw mogelijkheden, hoe jij jou voelt en met respect voor je eigen grenzen.

Lesgever: Bieke Vanbeselaere

Restore & Pause / zondag 11u30-12u30

Een les op een ontspannen tempo, met de nadruk op verbinding met het sensorische lichaam.
Ontdek en verken verschillende technieken die je ondersteunen om diepe verbinding te ervaren met jezelf en die bijdragen aan verstilling en rust in lichaam en geest. 
Een moment van pauze dat je voedt voor de rest van de week. 

Lesgever: Bieke Vanbeselaere