Deze lessen zijn ontworpen om kinderen op een speelse wijze vertrouwd te maken met de basisprincipes van dans. Door in te spelen op hun belevingswereld stimuleren we de ontwikkeling van muzikaliteit, ruimtelijk inzicht en vormgevoel. Daarnaast besteden we aandacht aan het bevorderen van een correcte lichaamshouding, waardoor een solide basis voor een goede danstechniek wordt gelegd. De dansjes die de kleuters in deze lessen leren, zijn altijd op eigentijdse muziek, waardoor ze plezier beleven aan het dansen terwijl ze zich ontwikkelen.

Deze lessen zijn gericht op het aanleren van choreografieën in diverse stijlen die binnen hiphop te vinden zijn, zoals streetdance, lyrical hiphop, house, locking, ragga, en meer. Daarnaast leggen we een sterke nadruk op het ontwikkelen van de essentiële hiphopvaardigheden, zoals groove en flow.

In deze lessen leren en verfijnen we verschillende basistechnieken uit moderne dans, jazz en hedendaagse dans. Naast het aanleren van choreografieën, integreren we ook stretch- en techniekoefeningen, zoals plié, tendu en grondwerk. Zo bieden we een veelzijdige benadering die zowel de technische vaardigheden als de artistieke expressie van onze dansers bevordert.

In deze lessen worden diverse dansstijlen aangeboden, variërend van moderne en hedendaagse dans tot hiphop. Ze zijn bedoeld voor jongvolwassenen, dames en heren die graag willen ontspannen en bewegen zonder zich te hoeven beperken tot één specifieke stijl, en zonder de druk van prestatiegerichtheid. Plezier staat absoluut voorop in deze lessen.

Tijdens onze 'feminine class' leer je om in jouw kracht te stappen en je vrouwelijkheid te omarmen. Tijdens deze les leer je uitdagende, sensuele choreografieën die je zelfvertrouwen en expressie een boost geven. Deze les is ontworpen om jou te laten stralen, zowel op de dansvloer als daarbuiten. Leer elegante choreografieën en verfijn je techniek. We focussen verder ook tijdens deze les op het aanscherpen van jouw performancekwaliteiten, zodat je elke beweging met overtuiging en allure uitvoert.

Tijdens de lessen 'Latin Solo' ontdek je de ritmische geneugten van salsa en de vloeiende bewegingen van bachata. Leer je vrouwelijkheid helemaal omarmen en tot expressie brengen. Je hebt geen partner nodig voor deze lessen. Leer alles van deze dansstijlen en dompel jezelf onder in hun levendige energie. Laat je meeslepen door de opzwepende, leuke muziek en voel de kracht van zelfexpressie terwijl je solo danst.

Onze NO MERCY-teams vertegenwoordigen onze show- en wedstrijdgroepen. Binnen onze dansschool hebben we zowel een NO MERCY JUNIOR-team als een NO MERCY-team. Er is een modern- en hiphop team. Deze teams richten zich hoofdzakelijk op het instuderen van choreografieën voor optredens en wedstrijden. Deelname aan deze groepen is uitsluitend voorbehouden aan gevorderde dansers die geselecteerd worden via een auditie.